Systeemvereisten

Voor gebruik van de printer
Voor gebruik van de gebruikershandleiding

Voor gebruik van de printer
Windows

Controleer uw Windows-systeem en ga na welk type interface u gebruikt. Zie hieronder het gedeelte voor uw systeem.

Systeem

USB 2.0

Microsoft Windows XP Home Edition of Professional, of 2000 Professional

(Windows Me, 98 of 95 waar later een upgrade overheen is geïnstalleerd, wordt niet ondersteund)

USB 2.0 Host-stuurprogramma van Microsoft vereist

USB 1.1

Microsoft Windows XP Home Edition of Professional, Me, 98 Tweede Editie of 2000 Professional

(Windows 95 waar later een upgrade overheen is geïnstalleerd, wordt niet ondersteund)

De USB-interface moet in Full Speed-modus worden gebruikt.

Macintosh

Controleer uw Macintosh-systeem en ga na welk type interface u gebruikt. Zie hieronder het gedeelte voor uw systeem.

Systeem

USB 2.0

Mac OS X 10.2.7 of hoger

USB 1.1

Mac OS X 10.2.0 of hoger*

* Gebruikergedefinieerd papierformaat is alleen mogelijk bij 10.2.4 en hoger.

Opmerking:

De driver voor Mac OS 9 kan worden gedownload van internet. Zie de poster Hier beginnen voor meer informatie.

Voor gebruik van de gebruikershandleiding

Voor Windows

Browser

Microsoft Internet Explorer 4.0 of hoger (aanbevolen)

Voor Macintosh

Browser

Microsoft Internet Explorer 4.0 of hoger (aanbevolen)