Onderhoud

Het apparaat vervoeren

Als u het apparaat moet vervoeren, dient u het zorgvuldig te verpakken in de oorspronkelijke doos (of een soortgelijke doos waar het apparaat precies in past) en verpakkingsmaterialen. Ga als volgt te werk.

Let op:
  • Zorg er bij opslag of transport van het apparaat voor dat het niet gekanteld, verticaal of ondersteboven wordt gehouden. Als dit gebeurt, kan er inkt uit de cartridge lekken.
  • Laat de cartridges gewoon in het apparaat zitten wanneer u het apparaat vervoert. Als u de cartridges verwijdert, kan het apparaat tijdens het transport beschadigd raken.

Verwijder al het papier uit de papiertoevoer en zorg ervoor dat het apparaat uit staat.

Open de scannereenheid en controleer of de printkop zich in de uitgangspositie (rechts) bevindt. Haal het beschermende materiaal uit de speciale opbergplek.

Breng het aan op de plaats waar het de cartridges blokkeert en sluit de scannereenheid.

Open het deksel en verschuif de transportvergrendeling (zie illustratie) om het loopstuk te vergrendelen.

Trek het netsnoer uit het stopcontact en de USB-kabel uit de computer. Koppel vervolgens de kabel van het deksel los van de interfaceconnector voor de transparanteneenheid.

Verwijder de papiersteun en sluit de uitvoerlade.

Bevestig het beschermende materiaal aan weerszijden van het apparaat. Plaats het apparaat en de bijbehorende onderdelen vervolgens in de oorspronkelijke doos.

Plaats het apparaat op een vlakke ondergrond om schokken tijdens het vervoer te voorkomen.

Opmerking:
Vergeet niet het beschermende materiaal en de tape te verwijderen voordat u het apparaat opnieuw in gebruik neemt.