Productinformatie / De Bluetooth Photo Print Adapter gebruiken

Afdrukken

Zorg ervoor dat de Bluetooth-adapter op dit apparaat is aangesloten en dat de Bluetooth-instellingen zijn opgegeven. Zie De Bluetooth Photo Print Adapter aansluiten en loskoppelen voor meer informatie over het aansluiten van de adapter. Zie Bluetooth-instellingen voor het vastleggen van de Bluetooth-instellingen.

Druk op de knop Setup.

Selecteer DirectPrint beeld inst.

1. Selecteer DirectPrint beeld inst.
2. Druk op de knop OK.

Opmerking voor gebruikers van het OPP-profiel:
Selecteer DirectPrint wanneer u gegevens afdrukt in vCard-indeling.

Selecteer de gewenste afdrukoptie met de knoppen / en wijzig het desbetreffende item met de knoppen /.

1. Selecteer de afdrukoptie.
2. Wijzig het item.

Menuonderdeel

Instelling

Omschrijving

Papiertype

Gewoon, Prem. Glossy*, GlossyPhoto, SemiGloss, Matte, PQIJ, Fotopapier, Bright White, Iron-on, Photo Stickers

Papierformaat

A4, 10 x 15 cm (4 x 6 in)*, A6

Lay-out

Randloos*

Afdrukken zonder marges.

Met rand

Hiermee drukt u af met een marge van 3 mm aan alle vier de zijden.

Bovenste 1/2

Afdrukken op bovenste helft van papier.

2-up-1, 4-up-1, 8-up-1, 20-up

Meerdere foto's op één vel afdrukken. Het formaat van elke foto wordt automatisch aangepast aan het aantal af te drukken foto's en het papierformaat.

Stickers 16

16 stickers op één fotostickervel afdrukken.

[P.I.F.]

Selecteer deze lay-out voor het afdrukken van foto's met PRINT Images Framer.

Kwaliteit

Normaal, Foto*, Beste foto

Filter

Uit*

Hiermee drukt u niet af in een sepiatint, maar in kleur of grijstinten.

Sepia

Hiermee drukt u af in sepiatinten.

Autom corriger

P.I.M.*

Hiermee drukt u af met de functie PRINT Image Matching. Druk af met PhotoEnhance als de foto geen P.I.M.-gegevens bevat.

PhotoEnhance

Hiermee worden de afdrukken automatisch geoptimaliseerd. Hierdoor wordt de afdrukkwaliteit beter, maar duurt het afdrukken langer.

Exif

Hiermee drukt u af met de functie Exif Print. De afdrukken krijgen hierdoor een zeer hoge kwaliteit.

Geen

Bij het afdrukken wordt geen automatische correctie toegepast.

Kleine optim.

Aan

Hiermee verwijdert u digitale ruis en verbetert u de resolutie.

Uit*

Digitale ruis wordt niet verwijderd en de resolutie niet verbeterd.

Helderheid

Helderst

Hiermee worden de afdrukken zeer licht.

Helderder

Hiermee worden de afdrukken iets lichter.

Standaard*

Geen aanpassingen.

Donkerder

Hiermee worden de afdrukken iets donkerder.

Donkerst

Hiermee worden de afdrukken zeer donker.

Contrast

Hoogst

Hiermee verkrijgen de afdrukken een zeer scherp contrast.

Hoog

Hiermee wordt het contrast van de afdrukken iets scherper.

Standaard*

Geen aanpassingen.

Scherp

Scherpst

Hiermee worden de contouren van voorwerpen zeer scherp.

Scherper

Hiermee worden de contouren van voorwerpen iets scherper.

Standaard*

Geen aanpassingen.

Zachter

Hiermee worden de contouren van voorwerpen iets zachter.

Zachtst

Hiermee worden de contouren van voorwerpen zeer zacht.

Verzadiging

Hoogste verz.

Hiermee worden de afdrukken zeer levendig.

Meer verz.

Hiermee worden de afdrukken iets levendiger.

Standaardverz.

Geen aanpassingen.

Minder verz.

Hiermee worden de afdrukken iets vlakker.

Minst verz.

Hiermee worden de afdrukken zeer vlak.

Datum

Hiermee wordt de opnamedatum afgedrukt.

Geen*

De afdrukken bevatten geen datumgegevens.

jjjj.mm.dd

Bijvoorbeeld 2003. 05. 18

mmm.dd.jjjj

Bijvoorbeeld okt. 18. 2003

dd.mmm.jjjj

Bijvoorbeeld 18. okt. 2003

*  is de standaardinstelling.

De beschikbare menuonderdelen en standaardinstellingen hangen af van het profiel dat u gebruikt.

Opmerking:
Selecteer de foto's op het apparaat op het moment dat u de afdruktaak verzendt.

Controleer de instellingen en druk op de knop OK. Het display keert terug naar het instelmenu.

Druk de gegevens nu af vanuit uw Bluetooth-apparaat.

Opmerking:
De beschikbare instellingen kunnen per Bluetooth-apparaat verschillen. Zie de handleiding van het specifieke apparaat voor meer informatie.

Meer informatie over het afdrukken vanaf een digitale foto- of videocamera, PDA, mobile PC of andere Bluetooth-apparatuur vindt u in de documentatie van het betreffende apparaat en dit Epson-apparaat.