Systeemvereisten

Windows

USB 2.0
Systeem
Windows Vista, Windows XP en 2000
(Een upgrade die over Windows Me, 98 of 95 heen is geïnstalleerd, wordt niet ondersteund door de software.)
USB 2.0 Host-stuurprogramma van Microsoft vereist.
Beeldscherm
Kleurenmonitor, schermresolutie van 800 × 600 of meer, 24-bits kleur
(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort). Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)
Opmerking:
USB 2.0 is neerwaarts compatibel met USB 1.1.
Raadpleeg uw softwarefabrikant als u wilt weten of hun software werkt met Windows XP Professional x64 Edition.
USB 1.1
Systeem
Windows Vista, Windows XP, Me, 98 SE en 2000
(Een upgrade die over Windows 95 heen is geïnstalleerd, wordt niet ondersteund door de software.)
De USB-interface moet worden gebruikt in Full Speed-modus.
Beeldscherm
Kleurenmonitor, schermresolutie van 800 × 600 of meer, 24-bits kleur
(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort). Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)
Opmerking:
Raadpleeg uw softwarefabrikant als u wilt weten of hun software werkt met Windows XP Professional x64 Edition.

Macintosh

Controleer uw Macintosh-systeem en ga na welk type interface u gebruikt. Zie vervolgens het betreffende gedeelte hierna.
USB 2.0
Systeem
Macintosh-computers op basis van PowerPC of Intel met Mac OS X 10.3.9 of hoger
Snelle gebruikersoverschakeling wordt niet ondersteund in Mac OS X 10.3 en hoger.
Beeldscherm
Kleurenmonitor, schermresolutie van 800 × 600 of meer, miljoenen kleuren
(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort). Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)
Opmerking:
USB 2.0 is neerwaarts compatibel met USB 1.1.
Epson Scan kan niet overweg met het UNIX-bestandssysteem voor Mac OS X. Installeer Epson Scan daarom op een schijf of partitie waarop dit bestandssysteem niet wordt gebruikt.
USB 1.1
Systeem
PowerPC Macintosh-computers met Mac OS X 10.2.8 of hoger
Snelle gebruikersoverschakeling wordt niet ondersteund in Mac OS X 10.3 en hoger.
Beeldscherm
Kleurenmonitor, schermresolutie van 800 × 600 of meer, miljoenen kleuren
(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort). Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)
Opmerking:
Epson Scan kan niet overweg met het UNIX-bestandssysteem voor Mac OS X. Installeer Epson Scan daarom op een schijf of partitie waarop dit bestandssysteem niet wordt gebruikt.