Inkt, papier en opties

Cartridges

U kunt de volgende cartridges gebruiken voor deze printer.
Cartridge
Artikelnummer
RX585 Series
RX610 Series
Black (Zwart)
T0801
T0821/T0811
Cyan (Cyaan)
T0802
T0822/T0812
Magenta (Magenta)
T0803
T0823/T0813
Yellow (Geel)
T0804
T0824/T0814
Light Cyan (Lichtcyaan)
T0805
T0825/T0815
Light Magenta (Lichtmagenta)
T0806
T0826/T0816
Opmerking:
De artikelnummers van cartridges kunnen van land tot land verschillen.
Kleur
Black (Zwart), Cyan (Cyaan), Magenta (Magenta), Yellow (Geel), Light Cyan (Lichtcyaan), Light Magenta (Lichtmagenta)
Levensduur
Te gebruiken binnen 6 maanden na openen verpakking.
Temperatuur
Opslag:
-20 tot 40 ˚C (-4 tot 104 ˚F)
1 maand bij 40 ˚C (104 ˚F)
Vriespunt:*
-16 ˚C (3,2 ˚F)
* Na circa 3 uur op 25 ˚C (77 ˚F) is de inkt ontdooid en bruikbaar.
Let op:
Epson raadt het gebruik van originele Epson-cartridges aan. Andere producten die niet door Epson zijn vervaardigd, kunnen leiden tot beschadiging die niet onder de garantie van Epson valt. Bovendien kunnen dergelijke producten in bepaalde omstandigheden leiden tot een verkeerd functioneren van de printer.
Gebruik de cartridge vóór de datum op de verpakking.
Probeer de cartridges niet bij te vullen. Andere producten die niet door Epson zijn vervaardigd, kunnen leiden tot beschadiging die niet onder de garantie van Epson valt. Bovendien kunnen dergelijke producten er in bepaalde omstandigheden toe leiden dat het apparaat zich niet op de juiste manier gedraagt.
Opmerking:
De cartridges die bij de printer zijn geleverd, worden deels verbruikt bij de installatie van de printer. Voor afdrukken van hoge kwaliteit moet de printkop in de printer volledig zijn geladen met inkt. Bij dit eenmalige proces wordt een bepaalde hoeveelheid inkt verbruikt. Met de gebruikte cartridge kunnen derhalve minder pagina's worden afgedrukt dan met volgende cartridges.
De opgegeven capaciteit hangt af van de afbeeldingen die u afdrukt, het papier dat u gebruikt, hoe vaak u afdrukt en de omgeving (temperatuur bijvoorbeeld) waarin u de printer gebruikt.
Voor een optimale afdrukkwaliteit en bescherming van de printkop blijft een variabele inktreserve in de cartridge achter op het moment waarop de printer aangeeft dat u de cartridge moet vervangen. Bij opgave van de capaciteit is deze reserve niet meegerekend.

Papier

Epson levert speciaal papier en ander afdrukmateriaal voor al uw afdrukwensen.
Opmerking:
U vindt het artikelnummer van de volgende speciale papiersoorten van Epson op de Epson-website.
Zie Technische ondersteuning (website)
Papier
Formaat
Epson Premium Ink Jet Plain Paper (Epson Gewoon inkjetpapier Premium)
A4
Epson Bright White Ink Jet Paper (Epson Inkjetpapier helderwit)
A4
Epson Photo Stickers 4 (Epson Fotostickers 4)
A6
Epson Photo Stickers 16 (Epson Fotostickers 16)
A6
Epson Premium Glossy Photo Paper (Epson Fotopapier glanzend Premium)
A4,
10 × 15 cm (4 × 6 inch),
13 × 18 cm (5 × 7 inch)
16:9-formaat (102 × 181 mm)
Epson Premium Semigloss Photo Paper (Epson Fotopapier halfglanzend Premium)
A4,
10 × 15 cm (4 × 6 inch)
Epson Ultra Glossy Photo Paper (Epson Fotopapier ultraglanzend)
A4,
10 × 15 cm (4 × 6 inch)
13 × 18 cm (5 × 7 inch),
Epson Matte Paper-Heavyweight (Epson Mat papier zwaar)
A4
Epson Double-Sided Matte Paper (Epson Mat papier dubbelzijdig)
A4
Epson Glossy Photo Paper (Epson Fotopapier glanzend)
A4,
10 × 15 cm (4 × 6 inch)
13 × 18 cm (5 × 7 inch),
Epson Iron-On Cool Peel Transfer Paper (Epson Strijkpapier Cool Peel)
A4
Epson Photo Quality Ink Jet Paper (Epson Inkjetpapier fotokwaliteit)
A4
Opmerking:
De beschikbaarheid van papier kan van land tot land verschillen.

Opties

BLUETOOTH Photo Print Adapter (BLUETOOTH-adapter voor het afdrukken van foto's)

De als optie verkrijgbare BLUETOOTH Photo Print Adapter (BLUETOOTH-adapter voor het afdrukken van foto's) is een module die draadloze communicatie mogelijk maakt tussen de printer en andere apparatuur met BLUETOOTH-technologie, zoals een mobiele telefoon, PDA, Mobile PC of digitale foto- of videocamera.
BLUETOOTH Photo Print Adapter 2 (BLUETOOTH-adapter voor het afdrukken van foto's): C12C82438
Opmerking:
De asterisk staat voor het laatste cijfer van het productnummer, dat van land tot land verschilt.