Besturingssystemen en versies

In deze handleiding worden de volgende afkortingen gebruikt.
Windows wordt gebruikt voor Windows Vista, XP, Me, 98 SE en 2000.
Windows Vista wordt gebruikt voor Windows Vista Home Basic Edition, Windows Vista Home Premium Edition, Windows Vista Business Edition, Windows Vista Enterprise Edition en Windows Vista Ultimate Edition.
Windows XP wordt gebruikt voor Windows XP Home Edition, Windows XP Professional x64 Edition en Windows XP Professional.
Windows Me wordt gebruikt voor Windows Millennium Edition.
Windows 98 SE wordt gebruikt voor Windows 98 Second Edition (Tweede Editie).
Windows 2000 wordt gebruikt voor Windows 2000 Professional.
Macintosh wordt gebruikt voor Mac OS X.
Mac OS X wordt gebruikt voor Mac OS X 10.2.8 en hoger.