Scannen en aan een e-mailbericht koppelen

Met het onderdeel E-mailen van Epson File Manager kunnen gescande afbeeldingen automatisch als bijlage aan een e-mailbericht worden gekoppeld.
Plaats uw origineel op de scanner. Zie het boekje voor meer informatie.
Start Epson File Manager (zie Scannen met Epson Creativity Suite). Klik vervolgens op het pictogram E-mailen boven in het venster. Na het scannen verschijnt het venster Bestand per e-mail verzenden.
Selecteer uw e-mailprogramma in de lijst E-mailprogramma selecteren.
Kies een optie onder Fotoformaat selecteren als u het formaat van de afbeelding wilt aanpassen.
Opmerking:
In het vak onder in het venster wordt informatie weergegeven over de afbeelding(en) die u aan het e-mailbericht koppelt.
Klik op OK. Het e-mailprogramma wordt geopend en de door u geselecteerde gescande afbeeldingen worden als bijlage toegevoegd aan een nieuw e-mailbericht. (Zie de Help van uw e-mailprogramma voor meer informatie over het verzenden van e-mailberichten.)