De Bluetooth Photo Print-adapter

U kunt met de optionele Bluetooth Photo Print-adapter draadloos afdrukken van Bluetooth-apparaten, zoals pda's, mobiele pc's en digitale fotocamera's.

Opmerking:
  • Hoewel de adapter voldoet aan de Bluetooth-specificatie, wordt niet gegarandeerd dat de adapter werkt met alle apparaten met draadloze Bluebooth-technologie. Bij Bluetooth-communicatie moeten de zender en de ontvanger hetzelfde profiel ondersteunen (standaard voor Bluetooth-communicatie). De volgende profielen zijn voor deze printer beschikbaar.

BIP (Basic Imaging Profile)

BPP (Basic Printing Profile)

Basic Printing Profile (Hardcopy Cable Replacement Profile)

Basic Printing Profile (Object Push Profile)

• Breng de verbinding tussen Bluetooth-apparaten altijd in een veilige privéomgeving tot stand.

• Nadat u de verbinding tussen de apparaten tot stand hebt gebracht, stelt u de verbindingsmodus van de apparaten in.

Het communicatiebereik van de adapter is ongeveer 10 meter. Dit varieert mogelijk, afhankelijk van de obstakels tussen de apparaten, de signaalkwaliteit, magnetische velden, statische elektriciteit en elektromagnetische storing, software, besturingssysteem, ontvangstgevoeligheid en antenneprestaties.