Bluetooth-pincode instellen

Als u Koppeling selecteert als communicatiemodus of als u de codering inschakelt, moet u een pincode in uw Bluetooth-apparaat invoeren voordat communicatie met de printer mogelijk is. De pincode staat standaard op 0000.

Volg de onderstaande instructies om de pincode te wijzigen:

Druk op de knop Setup.

Druk op de knop of en selecteer BT-pincode instellen. Druk vervolgens op de knop .

Selecteer het eerste cijfer van de code met de knop of en druk vervolgens op de knop .

Herhaal stap 3 ook voor het tweede, derde en vierde cijfer van de code.

Druk op de knop OK om de pincode te activeren.