Afdrukken via Bluetooth

Zorg ervoor dat de Bluetooth Photo Print Adapter is aangesloten op de printer en dat de Bluetooth-instellingen zijn opgegeven.

Druk op de knop voor de geheugenkaartmodus en selecteer vervolgens Alle foto's afdrukken met de knop of .

Druk op de knop voor de afdrukinstellingen.

Geef de gewenste instellingen op bij Papiersoort, Papierformaat en Lay-out en druk vervolgens op de knop OK.

Opmerking:

Welke instellingen u kunt gebruiken, kan per Bluetooth-apparaat verschillen. Zie de handleiding van het specifieke apparaat voor meer informatie.