De Bluetooth Photo Print Adapter aansluiten en loskoppelen

Adapter aansluiten
Adapter verwijderen

Adapter aansluiten

Klap de bovenkant van de adapter omlaag en steek de adapter zo in de poort EXT. I/F op de printer (zie illustratie).

Let op:

Sluit dit product niet aan wanneer de printer aanstaat.
Dit kan tot storingen van de printer leiden.

Het lampje op de adapter gaat branden (één seconde). Als het lampje niet gaat branden, moet u de adapter verwijderen en vervolgens opnieuw aansluiten.

Adapter verwijderen

Verwijder de adapter zoals in de onderstaande illustratie wordt getoond.

Let op:

Verwijder de adapter niet zolang er nog communicatie met een ander apparaat is of zolang de printer bezig is. Dit kan tot storing van de printer leiden. Verwijder de adapter nooit door aan het bovenste deel te trekken, want dan kunt u de adapter beschadigen.