De Bluetooth Photo Print Adapter

De als optie verkrijgbare Bluetooth Photo Print Adapter maakt het mogelijk om draadloos af te drukken vanaf apparaten met Bluetooth-functie, zoals een digitale camera, PDA, mobiele telefoon of laptop.

Opmerking:

Dit apparaat is compatibel met de Bluetooth-norm. Dit betekent echter niet dat dit apparaat altijd compatibel is met alle andere Bluetooth-producten.

Deze adapter heeft een bereik van circa 10 meter. De precieze afstand hangt af van de omstandigheden: voorwerpen die zich tussen de apparaten bevinden, de signaalkwaliteit, magnetische velden, statische elektriciteit en elektromagnetische storing, de software en het besturingssysteem die worden gebruikt, de ontvangstgevoeligheid en de antenne.

U kunt de volgende profielen gebruiken:

• Een basisprofiel voor beeldverwerking (BIP, Basic Imaging Profile)

• Een basisprofiel voor het afdrukken (BPP, Basic Printing Profile)

• Een profiel ter vervanging van een kabel (HCRP, Hardcopy Cable Replacement Profile)

• Een profiel voor het pushen van objecten (OPP, Object Push Profile)