Ad-hocmodus

In de ad-hocmodus communiceren de printer en de computer draadloos met elkaar, zonder gebruik van een toegangspunt.

Ad-hocmodus instellen op de printer en de computer

Op de printer is er wat het instellen betreft geen verschil tussen de ad-hocmodus en de infrastructuurmodus. Eerst geeft u de ad-hocinstellingen (SSID) op de computer op en maakt u verbinding met de printer door de SSID te selecteren op het display van de printer. Zie "Ad-hocinstellingen op de computer" in de Installatiehandleiding Wi-Fi/netwerk voor meer informatie over het instellen van een ad-hocverbinding op de computer. Zie "Wi-Fi-verbinding instellen op het bedieningspaneel" in het hoofdmenu van deze handleiding voor meer informatie over het instellen van een Wi-Fi-verbinding op het bedieningspaneel van de printer.