Afdrukken vanaf een digitaal apparaat (thuisnetwerk)

U kunt afdrukken via een digitaal apparaat (een digitale televisie bijvoorbeeld) dat verbonden is met internet.
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor alle printers of kan mogelijk niet worden ingeschakeld.
Als u wilt afdrukken vanaf een digitaal apparaat, moet u het met het netwerk verbinden.
Zie de documentatie van het digitale apparaat voor meer informatie over de afdrukfuncties van het apparaat in kwestie.

Afdrukinstellingen opgeven op het bedieningspaneel

Raadpleeg de volgende instructies als u de standaardafdrukinstellingen van de printer wilt instellen met een digitaal apparaat.
Activeer de instellingenmodus.
Selecteer Home Network Print Settings (Netwerkinstellingen).
Als een waarschuwing over de geheugenkaart wordt weergegeven, leest u dit bericht en selecteert u Yes (Ja).
Selecteer Print Settings (Afdrukinst.) of Photo Adjustments (Fotoaanpassing).
Geef de gewenste instellingen op.
Druk op OK.