De standaardinstellingen van de netwerkinterface herstellen

Als u de netwerkinstellingen wilt terugzetten op de fabrieksinstellingen, voert u de volgende stappen uit.

Het display gebruiken

Activeer de instellingenmodus.
Selecteer Restore Default Settings (Fabrieksinstellingen).
Selecteer Reset Network Settings (Netwerkinst. herstellen) of Reset All Settings (Alle inst. herstellen) (Network Settings (Netwerkinst.) of All Settings (Alle instellingen) op een display van 3,8 cm (1,5 inch)).
Selecteer Yes (Ja).
Wanneer een venster met informatie over het verbreken van de verbinding wordt weergegeven, selecteert u Yes (Ja).