De netwerkstatus weergeven

Display

Wanneer de printer is verbonden met een netwerk, wordt dit pictogram weergegeven in de rechterboven- of linkerbenedenhoek van het display.
De pictogrammen in de volgende tabel geven de netwerkstatus aan.
Pictogram
Status
Vast netwerk: fout/zoeken
Verbonden met een vast netwerk
Draadloos netwerk: fout/zoeken
Verbonden met een draadloos netwerk (signaalsterkte: redelijk)
Verbonden met een draadloos netwerk (signaalsterkte: goed)
Verbonden met een draadloos netwerk (signaalsterkte: uitstekend)
Een ad-hocverbinding tot stand brengen.
U kunt de netwerkstatus als volgt controleren op printers met een Wi-Fi-lampje.
Wat dit lampje doet, is afhankelijk van de netwerkstatus.
Aan
Verbonden met een draadloos netwerk
Uit
Niet verbonden met een draadloos netwerk
Knippert
Er wordt een draadloos netwerk gecreëerd

Printerstatus controleren met een webbrowser

Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor alle printers of kan mogelijk niet worden ingeschakeld.
U kunt de printerstatus controleren met een webbrowser.
Voer op het digitale apparaat het IP-adres van de printer in en zoek de printer.
Opmerking:
Gebruik de notatie http//<IP-adres>.
Controleer de printerstatus.