LICENTIE VOOR OPENBRONSOFTWARE

1) Dit printerproduct bevat programma's op basis van openbronsoftware zoals vermeld in sectie 6) in overeenstemming met de licentievoorwaarden van elk afzonderlijk programma op basis van openbronsoftware.
2) Wij verstrekken de broncode van de GPL Programs, LGPL Programs en Apple Public Source-licentieprogramma's (zoals gedefinieerd in sectie 6) tot vijf (5) jaar na stopzetting van het model van het printerproduct. Als u de bovenstaande broncode wilt ontvangen, zie dan Contact opnemen met de klantenservice van Epson in de Gebruikershandleiding en neem contact op met de klantenservice van uw regio. U moet de licentievoorwaarden van elk programma op basis van openbronsoftware naleven.
3) De programma's op basis van openbronsoftware zijn ZONDER GARANTIE, ook geen impliciete garantie van VERKOOPBAARHEID OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL. Zie de licentievoorwaarden van elk afzonderlijk programma op basis van openbronsoftware voor meer informatie (beschreven in \NetworkGuide\OSS.pdf op het schijfje met printersoftware).
4) OpenSSL-toolkit
Dit printerproduct bevat software die is ontwikkeld door het OpenSSL-project voor gebruik in de OpenSSL-toolkit (http://www.openssl.org/).
Dit product bevat cryptografiesoftware die is geschreven door Eric Young (eay@cryptsoft.com).
5) De licentievoorwaarden van elk afzonderlijk programma op basis van openbronsoftware zijn beschreven in \NetworkGuide\OSS.pdf op het schijfje met printersoftware.
6) De lijst met programma's op basis van openbronsoftware die voor dit printerproduct worden gebruikt, is als volgt.
GNU GPL

Dit printerproduct bevat programma's op basis van openbronsoftware waarop GNU General Public License versie 2 of hoger van toepassing is (“GPL-programma's”).

De lijst met GPL-programma's:
busybox_1.7.2
coreutils_5.2.1
debianutils_2.6.2
dpkg_1.10.18
hostname_2.10
ifupdown_0.6.4
inetutils-ftpd_1.4.2
initscripts_2.85
libc6_2.3.6
libgcc1_4.1.1
login_4.0.3
module-init-tools-1.60.9
net-tools_1.60
netbase_4.14
procps_3.1.14
sysvinit-2.85
telnetd_0.17.21
udhcp 0.9.8cvs20050124-5
util-linux-2.12
usb8786

GNU LGPL

Dit printerproduct bevat programma's op basis van openbronsoftware waarop GNU Lesser General Public License versie 2 of hoger van toepassing is (“LGPL-programma's”).

De lijst met LGPL-programma's:
inetutils-ftpd_1.4.2
libc6_2.3.6
procps_3.1.14
sysvinit-2.85
zeroconf 0.6.1-1

Apple Public Source-licentie

Dit printerproduct bevat programma's op basis van openbronsoftware waarop Apple Public Source-licentie versie 1.2 of de meest recente versie daarvan van toepassing is (“Apple Public Source-licentieprogramma's”).

Apple Public Source-licentieprogramma's:
Bonjour

Net-SNMP-licentie

Dit printerproduct omvat de openbronsoftware Net-SNMP waarop de voorwaarden van de eigenaar van de auteursrechten voor Net-SNMP van toepassing zijn.

OpenSSL-licentie/Original SSLeay-licentie

Dit printerproduct omvat de openbronsoftware OpenSSL-toolkit waarop de voorwaarden van de OpenSSL-licentie en Original SSLeay-licentie van toepassing zijn.

BSD-licentie (Berkeley Software Distribution License)

Dit printerproduct bevat programma's op basis van openbronsoftware waarop de BSD-licentie (Berkeley Software Distribution License) van toepassing is (“BSD-programma's”).

De lijst met BSD-programma's:
busybox_1.7.2
coreutils_5.2.1
ftp_0.17
libc6_2.3.6
inetutils-ftpd_1.4.2
linux-ftpd-0.17
module-init-tools-1.60.9
netkit-inetd_0.10
netkit-ping_0.10
portmap_5-2.1
util-linux-2.12

Sun RPC-licentie

Dit printerproduct bevat programma's op basis van openbronsoftware waarop de Sun RPC-licentie van toepassing is (“Sun RPC-programma's”).

De lijst met Sun RPC-programma's:
libc6_2.3.6
netkit-inetd_0.10
netkit-ping_0.10
portmap_5-2.1

glibc-licentie

Dit printerproduct omvat de openbronsoftware glibc waarop de voorwaarden van de eigenaar van de auteursrechten voor glibc van toepassing zijn.

De lijst met glibc-programma's:
libc6_2.3.6

TCP Wrappers-licentie

Dit printerproduct omvat de openbronsoftware TCP Wrappers waarop de voorwaarden van de eigenaar van de auteursrechten voor TCP Wrappers van toepassing zijn.

TCP Wrappers-programma:
libwrap0_7.6

libncurses-licentie

Dit printerproduct omvat de openbronsoftware libncurses waarop de voorwaarden van de eigenaar van de auteursrechten voor libncurses van toepassing zijn.

libncurses-programma:
libncurses5_5

busybox-licentie

Dit printerproduct omvat de openbronsoftware busybox waarop de voorwaarden van de eigenaar van de auteursrechten voor busybox van toepassing zijn.

busybox-programma:
busybox_1.7.2

debianutils-licentie

Dit printerproduct omvat de openbronsoftware debianutils waarop de voorwaarden van de eigenaar van de auteursrechten voor debianutils van toepassing zijn.

debianutils-programma:
debianutils_2.6.2

shadow-licentie

Dit printerproduct omvat de openbronsoftware shadow waarop de voorwaarden van de eigenaar van de auteursrechten voor shadow van toepassing zijn.

shadow-programma:
login_4.0.3

telnetd-licentie

Dit printerproduct omvat de openbronsoftware telnetd waarop de voorwaarden van de eigenaar van de auteursrechten voor telnetd van toepassing zijn.

telnetd-programma:
telnetd_0.17.21