Systeemvereisten

Voor gebruik van de printer

Windows

Om deze printer te gebruiken, moet een van de volgende Windows-besturingssystemen zijn geïnstalleerd. Raadpleeg de onderstaande tabel voor meer informatie over interfaces en besturingssystemen.
Systeem
Pc-interface
Windows Vista, Windows XP en 2000
(Een upgrade die over Windows Me, 98 of 95 heen is geïnstalleerd, wordt niet ondersteund door de software.)
De USB 2.0 hostdriver van Microsoft moet worden gebruikt.
USB 2.0 (aanbevolen)
USB 1.1 (minimaal)

Macintosh

Voor aansluiting van deze printer op een Macintosh-computer moet u een USB-kabel gebruiken. Raadpleeg de onderstaande tabel voor meer informatie over interfaces en besturingssystemen.
Systeem
Pc-interface
Macintosh-computers (PowerPC of Intel) met Mac OS X 10.3.9 of hoger
USB 2.0 (aanbevolen)
USB 1.1 (minimaal)