Papier laden in de handmatige papiertoevoer aan de achterzijde

Sommige soorten speciaal afdrukmateriaal, zoals Velvet Fine Art Paper (Fluweelpapier Fine Art), Watercolor Paper-Radiant White (Aquarelpapier stralend wit) en UltraSmooth Fine Art Paper (Ultraglad papier Fine Art), moeten worden geladen in de handmatige papiertoevoer aan de achterzijde. Volg de onderstaande instructies om papier te laden in de handmatige papiertoevoer aan de achterzijde.
Opmerking:
U kunt maar één vel tegelijk laden.
U kunt de papiergeleider gewoon achter op de printer laten zitten, behalve wanneer u wilt afdrukken op rolpapier.
Voordat u het papier in de printer invoert, moet u er eerst voor zorgen dat het goed tegen de zijgeleider zit. Als het afdrukmateriaal niet recht in de printer wordt ingevoerd, treedt een papierstoring op en begint het papierlampje te knipperen.
Zet de printer aan.
Open de uitvoerlade en schuif het verlengstuk uit.
Verwijder de rolpapierhouder als deze is bevestigd.
Zorg ervoor dat de zijgeleider van de handmatige papiertoevoer aan de achterzijde uiterst links van de printer zit.
Monteer de papiergeleider aan de achterzijde.
Verschuif de zijgeleider op de papiergeleider zodat er genoeg ruimte is voor het papier dat u wilt gebruiken.
Plaats het papier via de papiergeleider zo ver mogelijk in de handmatige papiertoevoer aan de achterzijde. Het papier moet tegen de rechterzijde van de papiergeleider aan de achterzijde komen.
Schuif de zijgeleider van de papiergeleider tegen het papier.
Schuif het papier in de handmatige papiertoevoer aan de achterzijde tot u enige weerstand voelt. Blijf het papier circa drie seconden aandrukken totdat u voelt dat het papier in de printer wordt getrokken. Laat het papier los. De printer kan de papierpositie nu aanpassen.
De procedure is voltooid wanneer het aan-uitlampje ophoudt met knipperen (het blijft nu branden).
Open de printerkap aan de bovenzijde en controleer of het papier goed is geladen.
Als een papierfout optreedt, houdt u de rolpapierknop drie seconden ingedrukt. Het papier komt aan de achterzijde uit de printer. Druk op de papierknop om de fout te wissen en het papier opnieuw te laden. De fout verschijnt ook in de statusmonitor. Als u op Uitvoeren drukt, komt het papier aan de voor- of achterzijde uit de printer.
Sluit de printerkap en begin met afdrukken.
Zorg ervoor dat Manual - Roll (Handmatig - Rol) is geselecteerd in de printerdriver. In Windows: selecteer Manual - Roll (Handmatig - Rol) bij Source (Bron) op het tabblad Main (Hoofdgroep). In Mac OS X: selecteer Manual - Roll (Handmatig - Rol) als papierformaat bij Paper Size (Papierformaat) in het dialoogvenster Page Setup (Pagina-instelling) of Print (Afdrukken).