Rechtstreeks afdrukken vanaf een digitale camera

U kunt uw foto's afdrukken door uw digitale camera of apparaten voor foto-opslag, zoals de EPSON Multimedia Storage Viewer, rechtstreeks op dit product aan te sluiten.

Vereisten voor digitale camera's

De camera en foto's moeten aan de volgende vereisten voldoen.
Rechtstreeks afdrukken
PictBridge of USB DIRECT-PRINT
Bestandstype
JPEG
Afbeeldingsgrootte
80 × 80 pixels tot 9200 × 9200 pixels

Aansluiten en afdrukken

Controleer of het apparaat niet bezig is met afdrukken vanaf een computer.
Plaats het gewenste type papier in de papiertoevoer.
Zie Papier laden
Let op:
Controleer of u inkt van het type Photo Black (Foto zwart) of Matte Black (Mat zwart) gebruikt en plaats het juiste papier. Anders kan de afdrukkwaliteit afnemen.
Matte Black (MB) (Mat zwart)
Photo Black (BK) (Foto zwart)
Epson Enhanced Matte Paper (Epson Mat papier Enhanced)
Epson Double-Sided Matte Paper (Epson Dubbelzijdig papier mat)
Epson Matte Paper-Heavyweight (Epson Mat papier zwaar)
Plain Paper (Gewoon papier)(aanbevolen)
Epson Premium Glossy Photo Paper (Epson Fotopapier glanzend Premium)
Epson Premium Semigloss Paper (Epson Papier halfglanzend Premium)
Plain Paper (Gewoon papier)
Steek de USB-kabel van uw camera in de USB-poort voor de externe interface op het apparaat.
Zet de camera aan. Wanneer de camera goed is aangesloten, knippert het aan-uitlampje  op de printer.
Geef op de camera aan welke foto's u wilt afdrukken. Geef alle overige gewenste instellingen op en druk de foto's vervolgens af. Zie de handleiding van de camera voor meer informatie.
Opmerking:
Als de camera niet compatibel is met PictBridge of USB DIRECT-PRINT, knipperen het inktlampje  en papierlampje  snel. Epson geeft geen enkele garantie met betrekking tot de compatibiliteit van de gebruikte camera.
De beschikbare papiersoorten, formaten en lay-outs kunnen per camera verschillen.