Cd- en dvd-etiketten maken en afdrukken

Met EPSON Print CD kunt u cd- en dvd-etiketten maken met behulp van tekst en afbeeldingen op uw computer en de etiketten vervolgens rechtstreeks afdrukken op cd's en dvd's van 8 en 12 cm.

EPSON Print CD starten

U kunt EPSON Print CD op twee manieren openen:
Dubbelklik op het pictogram EPSON File Manager op het bureaublad en klik op het pictogram CD Label Print (Cd-etiket afdrukken) boven in het venster van EPSON File Manager.
Voor Windows Vista:
Klik op de startknop, wijs All Programs (Alle programma's) aan, klik op EPSON Print CD en klik op EPSON Print CD.

Voor Windows XP en 2000:
Klik op Start, wijs naar All Programs (Alle programma's) (Windows XP) of Programs (Programma's) (Windows 2000), wijs naar EPSON Print CD en klik vervolgens op EPSON Print CD.

Voor Mac OS X:
Dubbelklik op de map Applications (Programma's) in Macintosh HD en dubbelklik op de map EPSON Print CD. Dubbelklik tot slot op EPSON Print CD.
Zie de volgende instructies voor meer informatie over het bewerken en afdrukken van etiketbestanden.
Zie Afdrukken op cd's en dvd's