Systeemvereisten

Voor gebruik van de printer
Voor gebruik van de gebruikershandleiding

Voor gebruik van de printer
Windows

Voor het gebruik van deze printer moet Windows XP Home Edition, Millennium Edition, 98 Second Edition, XP Professional x64 Edition, XP Professional of 2000 Professional geïnstalleerd zijn. Zie de volgende tabel voor meer informatie over interfaces en besturingssystemen.

Interface

Systeem

A4

Windows XP Home Edition, XP Professional x64 Edition, XP Professional en 2000 Professional

(De software biedt geen ondersteuning voor de besturingssystemen Windows Millennium Edition, 98 en 95 waarvoor een update is geïnstalleerd.)

USB 2.0 Host-stuurprogramma van Microsoft vereist.

USB 1.1

Windows XP Home Edition, Millennium Edition, 98 Second Edition, XP Professional x64 Edition, XP Professional en 2000 Professional

(De software biedt geen ondersteuning voor de besturingssystemen Windows 95 waarvoor een update is geïnstalleerd.)

De USB 2.0-interface moet in Full Speed-modus worden gebruikt.

Macintosh

Om deze printer op een Macintosh-computer te kunnen aansluiten moet u een USB-kabel gebruiken. Zie de volgende tabel voor meer informatie over interfaces en besturingssystemen.

Interface

Systeem

A4

Macintosh PowerPc-computers met Mac OS X 10.2.8 of latere Macintosh-computers met Intel en Rosetta

USB 1.1

Macintosh PowerPc-computers met Mac OS X 10.2.8 of latere Macintosh-computers met Intel en Rosetta

Voor gebruik van de gebruikershandleiding

Voor Windows

Browser

Microsoft Internet Explorer 5.0 of hoger (aanbevolen)

Voor Macintosh

Browser

Microsoft Internet Explorer 5.0 of later (aanbevolen)

Safari 1.0 of later