Printeronderdelen en functies van het bedieningspaneel

Printeronderdelen
Bedieningspaneel

Printeronderdelen

a. Papiersteun: ondersteunt het papier dat u in de papiertoevoer hebt geplaatst.

b. Papiertoevoer: bevat het papier en voert het in.

c. Printerdeksel: dekt het afdrukmechanisme af. Open het alleen wanneer u inktcartridges installeert of vervangt.

d. Verlengstuk van de voorlade: ondersteunt het uitgevoerde papier.

e. Voorlade: in de papierstand vangt de voorlade het uitgevoerd papier op. In de cd/dvd-stand bevat deze de cd/dvd-lade en voert deze toe. Voordat u de printer inschakelt, zet u de ladehendel omhoog om de voorlade in te stellen op de papierstand.

f. Voordeksel: open tijdens het afdrukken.

g. Ladehendel: wijzigt de stand van de voorlade. Zet de ladehendel omhoog om de voorlade in te stellen op de papierstand. Zet de ladehendel omlaag om de voorlade in te stellen op de cd/dvd-stand. Voordat u de printer inschakelt, zet u de ladehendel omhoog om de voorlade in te stellen op de papierstand.

h. EXT. I/F USB-poort: de aansluiting voor de USB-kabel van uw digitale camera.

i. Zijgeleiders: zorgen ervoor dat het papier recht in de papiertoevoer ligt. Schuif de linkerzijgeleider tegen de rand van het papier aan.

a. USB-connector: hiermee sluit u de USB-kabel van uw computer aan op de printer.

a. Cartridgedeksel: hiermee zet u de inktcartridges vast. Open het alleen wanneer u inktcartridges installeert of vervangt.

b. Printkop: hiermee wordt inkt op het papier afgedrukt.

c. Bedieningspaneel: gebruik de knoppen en controleer de lampjes om uw printer te bedienen. Zie het volgende gedeelte voor details.

Bedieningspaneel
Knoppen

Knop

Functie

aan/uit

Druk op deze knop om de printer aan en uit te zetten.

inkt

Druk op deze knop om de printkop te verplaatsen naar de stand waarin de inktcartridge kan worden vervangen.

Wanneer een bijna lege inktcartridge wordt gedetecteerd, drukt u op de knop om de printkop te verplaatsen naar de stand waarin de inkt kan worden gecontroleerd.

Nadat de inktcartridge is vervangen, drukt u op de knop om de printkop in de beginstand te zetten.

Wanneer het  inktlampje uit is, drukt u op deze knop en houdt u deze 3 seconden vast om de printkop te reinigen.

papier

Druk op deze knop om papier in en uit te voeren.

Druk op deze knop om door te gaan met afdrukken na een 'papier op'-fout of invoer van meerdere pagina's.

Druk op deze knop om een afdruk tijdens een afdruktaak te annuleren.

Lampjes

Lampje

Beschrijving

aan/uit

Brandt wanneer de printer is ingeschakeld.

Knippert wanneer de printer gegevens ontvangt, afdrukt, wanneer u een inktcartridge vervangt, wanneer inkt wordt geladen of wanneer de printkop wordt gereinigd.

inkt

Brandt wanneer een inktcartridge leeg is.

Knippert wanneer een inktcartridge bijna leeg is.

papier op

Brandt wanneer het papier in de printer op is of de cd/dvd-lade niet correct is geplaatst.

Knippert wanneer het papier of de cd/dvd-lade is vastgelopen, of wanneer de voorlade in de verkeerde stand staat.