Beginpagina > Besturingssystemen en versies
Besturingssystemen en versies

In deze handleiding worden de volgende afkortingen gebruikt.

• Windows wordt gebruikt voor Windows XP, Me, 98 SE, XP x64 en 2000.

• Windows XP wordt gebruikt voor Windows XP Home Edition en Windows XP Professional.

• Windows Me wordt gebruikt voor Windows Millennium Edition.

• Windows 98 SE wordt gebruikt voor Windows 98 Second Edition.

• Windows XP x64 wordt gebruikt voor Windows XP Professional x64 Edition.

• Windows 2000 wordt gebruikt voor Windows 2000 Professional.

• Mac OS X wordt gebruikt voor Mac OS X 10.2.8 en hoger.