Afdrukken annuleren

Printerknop gebruiken
Voor Windows XP x64, XP en 2000
Voor Windows Me en 98 SE
Voor Mac OS X 10.3 en hoger
Voor Mac OS X 10.2

U kunt het afdrukken annuleren op de hierna beschreven manieren.

Printerknop gebruiken

Druk op de  papierknop om een actieve afdruktaak te annuleren.

Voor Windows XP x64, XP en 2000

Op het moment waarop u begint af te drukken, verschijnt het venster met de voortgangsbalk op het scherm van uw computer.

Klik op Stoppen om het afdrukken te annuleren.

Voor Windows Me en 98 SE

U kunt het afdrukken annuleren met behulp van de voortgangsbalk of de EPSON Spool Manager. Zie het betreffende gedeelte hierna.

De voortgangsbalk gebruiken

Op het moment waarop u begint af te drukken, verschijnt het venster met de voortgangsbalk op het scherm van uw computer.

Klik op Stoppen om het afdrukken te annuleren.

EPSON Spool Manager gebruiken

EPSON Spool Manager is vergelijkbaar met Afdrukbeheer onder Windows. Als twee of meer afdruktaken tegelijk worden ontvangen, worden deze vastgehouden in de volgorde waarin ze zijn ontvangen. (Bij printers in een netwerk wordt dit een afdrukwachtrij genoemd.)

Als een afdruktaak bovenaan komt te staan, wordt deze door EPSON Spool Manager naar de printer gestuurd. Via de Spool Manager kunt u afdruktaken annuleren. U kunt ook de status van de afdruktaken weergeven en u hebt de mogelijkheid om afdruktaken te onderbreken en te hervatten.

Nadat u een afdruktaak hebt verzonden, verschijnt een knop met de naam van uw printer in de rechterbenedenhoek van het scherm. Klik op deze knop om EPSON Spool Manager te openen.

Als u een afdruktaak wilt annuleren, selecteert u de afdruktaak in de lijst en klikt u op Annuleren.

Voor Mac OS X 10.3 en hoger

Opmerking:

De hier getoonde schermafbeeldingen komen uit Mac OS X 10.4.

Volg de onderstaande instructies om een afdruktaak te annuleren.

Klik op het pictogram van uw printer in het Dock.

Selecteer in de lijst met documenten het document dat wordt afgedrukt.

Klik op de knop Verwijder om de afdruktaak te annuleren.

Voor Mac OS X 10.2

Volg de onderstaande instructies om een afdruktaak te annuleren.

Klik op het pictogram Afdrukbeheer in het Dock.

Dubbelklik op uw printer in het dialoogvenster Printers.

Selecteer in de lijst met documenten het document dat wordt afgedrukt.

Klik op de knop Verwijder om de afdruktaak te annuleren.