Op enveloppen afdrukken

Enveloppen laden
Printerinstellingen voor Windows
Printerinstellingen voor Mac OS X

Enveloppen laden

Raadpleeg het hierna genoemde gedeelte voor meer informatie over het laden van enveloppen.

Enveloppen laden

Raadpleeg het hierna genoemde gedeelte voor meer informatie over het afdrukgebied.
Zie Afdrukgebied

.
Printerinstellingen voor Windows

Open de printerinstellingen.

Klik op het tabblad Hoofdgroep en selecteer een van de volgende instellingen bij Kwaliteitoptie:

• Tekst voor de meeste enveloppen

• Tekst & Afbeelding voor het afdrukken van afbeeldingen op de enveloppe

Selecteer Vel als instelling voor Bron.

Selecteer Enveloppe als afdrukmateriaal.

Selecteer het gewenste envelopformaat bij Formaat. U kunt ook een aangepast formaat definiëren. Zie de online Help voor meer informatie.

Selecteer Liggend als afdrukstand.

Klik op OK om het venster met printerinstellingen te sluiten.

Druk af op de enveloppe.

Printerinstellingen voor Mac OS X

Open het dialoogvenster Pagina-instelling.

Selecteer de printer die u gebruikt bij Stel in voor.

Selecteer het gewenste envelopformaat bij Papierformaat. U kunt ook een aangepast envelopformaat definiëren. Zie de online Help voor meer informatie.

Selecteer Liggend als afdrukstand.

Klik op OK om het dialoogvenster Pagina-instelling te sluiten.

Open het dialoogvenster Afdrukken.

Selecteer de printer die u gebruikt bij Printer en geef de gewenste instellingen op bij Aantal en pagina's.

Selecteer Printerinstellingen in het venstermenu.

Selecteer Enveloppe bij Afdrukmateriaal en selecteer de gewenste instellingen bij Kleur en Modus. Zie de online Help voor meer informatie over Afdrukinstellingen.

Klik op Afdrukken om te beginnen met afdrukken.