Documenten afdrukken

Papier laden
Printerinstellingen voor Windows
Printerinstellingen voor Mac OS X

Papier laden

Raadpleeg het hierna genoemde gedeelte voor meer informatie over het laden van papier.

Papier laden

Raadpleeg het hierna genoemde gedeelte bij gebruik van speciaal Epson-afdrukmateriaal.

Speciale afdrukmaterialen gebruiken
Printerinstellingen voor Windows

Open het bestand dat u wilt afdrukken.

Open de printerinstellingen.

Klik op het tabblad Hoofdgroep en selecteer een van de volgende instellingen bij Kwaliteitoptie:

• Concept voor snelle afdrukken met een lagere afdrukkwaliteit

• Tekst voor documenten met uitsluitend tekst op een hogere tekstkwaliteit

• Tekst & Afbeelding voor documenten met tekst en afbeeldingen in een hogere kwaliteit

Selecteer Vel als instelling voor Bron.

Selecteer het gewenste afdrukmateriaal.

Selecteer de juiste instelling bij Formaat. U kunt ook een aangepast papierformaat definiëren. Zie de online Help voor meer informatie.

Selecteer Staand (verticaal) of Liggend (horizontaal) om de afdrukstand van het document op het papier op te geven.

Klik op OK om het venster met printerinstellingen te sluiten.

Druk het bestand af.

Printerinstellingen voor Mac OS X

Open het bestand dat u wilt afdrukken.

Open het dialoogvenster Pagina-instelling.

Selecteer de printer die u gebruikt bij Stel in voor.

Geef de gewenste instellingen op bij Papierformaat en Richting. U kunt ook een aangepast papierformaat definiëren. Zie de online Help voor meer informatie.

Klik op OK om het dialoogvenster Pagina-instelling te sluiten.

Open het dialoogvenster Afdrukken.

Selecteer de printer die u gebruikt bij Printer. Geef vervolgens de gewenste instellingen op bij Aantal en pagina's.

Selecteer Printerinstellingen in het venstermenu.

Geef de gewenste instelling op bij Afdrukmateriaal, Kleur en Modus. Zie de online Help voor meer informatie over Afdrukinstellingen.

Klik op Afdrukken om te beginnen met afdrukken.