Informatie krijgen via de online Help

Voor Windows

U kunt de online Help voor onderdelen in de printerdriver openen vanuit de toepassing waarmee u werkt of vanuit het menu Start van Windows.
Zie De printerdriver voor Windows openen

.

Ga op een van de volgende manieren te werk in het venster van de printerdriver.

• Klik met de rechtermuisknop op het onderdeel en klik vervolgens op Help.

• Klik eerst op de knop in de rechterbovenhoek van het venster en vervolgens op het gewenste onderdeel.

Voor Mac OS X

Klik op de knop Help wanneer onderdelen zoals Printerinstellingen of Kleurenbeheer zijn geselecteerd in het dialoogvenster Afdrukken.