Software

Printerdriver
Gebruikershandleiding
EPSON EasyPrintModule
EPSON Print CD
EPSON Web-To-Page (alleen voor Windows)
EPSON Easy Photo Print
PRINT Image Framer (voor P.I.F.- kaders)
EPSON Creativity Suite

Printerdriver

De printerdriver is de software waarmee u de printerinstellingen kunt aanpassen. In het venster met printerinstellingen bepaalt u allerlei opties, zoals het afdrukmateriaal en het formaat dat u gebruikt.

Gebruikershandleiding

De gebruikershandleiding bevat een beschrijving van de mogelijkheden van uw printer. Daarbij krijgt u stapsgewijze instructies voor het gebruik van alle functies. U leest bovendien hoe u de printer moet onderhouden, hoe u bepaalde problemen kunt oplossen en hoe u indien nodig contact opneemt met de klantenservice.

EPSON EasyPrintModule

EPSON EasyPrintModule werkt met uw software samen en zorgt ervoor dat u snel toegang krijgt tot uw afdrukinstellingen.

EPSON Print CD

Met EPSON Print CD kunt u uw eigen etiketten ontwerpen en rechtstreeks op een cd of dvd afdrukken.

EPSON Web-To-Page (alleen voor Windows)

EPSON Web-To-Page vereenvoudigt het afdrukken van webpagina's door deze automatisch aan te passen aan het papierformaat en door u een afdrukvoorbeeld te laten zien van het eindresultaat. Hiervoor is een optie toegevoegd aan de werkbalk van Microsoft Internet Explorer.

EPSON Easy Photo Print

Met EPSON Easy Photo Print kunt u uw digitale afbeeldingen afdrukken op verschillende soorten papier. Dankzij de stapsgewijze instructies bereikt u snel het gewenste resultaat zonder dat u allerlei ingewikkelde instellingen hoeft op te geven.

PRINT Image Framer (voor P.I.F.- kaders)

P.I.F.-kaders (PRINT Image Framer) zijn een snelle manier om uw foto's aan te kleden. P.I.F.-kaders kunnen worden gebruikt met ondersteunde digitale camera's van Epson, Epson-printers waarin een geheugenkaart kan worden geplaatst en de software EPSON Easy Photo Print.

EPSON Creativity Suite

EPSON Creativity Suite is een verzameling programma's voor het scannen, opslaan, beheren, bewerken en afdrukken van afbeeldingen. EPSON File Manager is het hoofdprogramma waarmee u uw afbeeldingen scant en opslaat, en vervolgens weergeeft in een gebruiksvriendelijk venster. In dit venster kunt u de afbeeldingen afdrukken, verzenden per e-mail of openen in een beeldbewerkingsprogramma.