Beginpagina
Enveloppen laden

Volg de onderstaande instructies om enveloppen in het apparaat te laden:

Open de papiersteun en til het verlengstuk omhoog.

Klap de uitvoerlade omlaag en schuif het verlengstuk naar buiten.

Schuif de linkerzijgeleider naar links.

Plaats enveloppen met de smalle kant eerst en met de sluitstrip omlaag en naar links gericht:

Stel de klem voor papierdikte in op de positie .

Opmerking:
  • Stel de klem voor papierdikte in na het afdrukken van enveloppen weer in op de positie . Wanneer u de klem voor papierdikte niet weer terugzet op de positie , kan de afdruksnelheid afnemen wanneer u enkele vellen afdrukt. Ook de afdrukkwaliteit kan dan tegenvallen.

• De wijze van vouwen en de dikte van enveloppen wisselt sterk. Als de totale dikte van de stapel enveloppen groter is dan 10 mm, moet u de enveloppen goed plat drukken voordat u de enveloppen laadt. Als de afdrukkwaliteit te wensen overlaat wanneer er een stapel enveloppen in het apparaat ligt, leg dan maar één envelop tegelijk in het apparaat.

• U kunt maximaal 15 enveloppen tegelijk in de papiertoevoer leggen.

• Gebruik geen gekrulde of gevouwen enveloppen.

• Druk de klep van de enveloppen eerst goed plat.

• Druk de zijde die als eerste in het apparaat gaat goed plat.

• Gebruik geen enveloppen die te dun zijn. Dunne enveloppen kunnen gaan krullen tijdens het afdrukken.

Zie de volgende afdrukinstructies voor meer informatie.
Zie Op enveloppen afdrukken