Sluiten

Rolpapier verwijderen

Voer de onderstaande instructies uit om het papier uit de printer te verwijderen.

Na het afdrukken blijft de laatst afgedrukte foto in de printer achter zonder te worden afgesneden. Druk op de papierrolknop om de achtergebleven foto af te snijden.

Opmerking:
  • Afhankelijk van de grootte van de foto's kunnen er twee foto's in de printer achterblijven die niet worden afgesneden. Druk in dit geval ook op de papierrolknop. Beide foto's worden afgesneden.
  • De instellingen voor Automatisch afsnijden kunnen naar wens worden aangepast.

Houd de papierrolknop  ongeveer drie seconden ingedrukt. Het papier beweegt in omgekeerde richting door de printer, zodat u het op een gemakkelijke manier uit de papiertoevoer kunt halen aan de achterzijde van de printer. Als het papier niet naar de positie beweegt waar u het gemakkelijk kunt verwijderen, voert u deze stap opnieuw uit. Op het LCD-scherm wordt gemeld dat de papierrol is verwijderd.

Rol het papier op door aan de knop van de papierrol te draaien.

Verwijder de papierrol voorzichtig, druk op de papierrolknop en keer terug naar het hoofdscherm.

[Boven]

Sluiten