Hoe...? / Afdrukken met PRINT Image Matching

Hoe wordt PRINT Image Matching gebruikt?

Dit product ondersteunt PRINT Image Matching en PRINT Image Matching II. Wanneer PRINT Image Matching of PRINT Image Matching II wordt gebruikt in combinatie met een compatibele digitale camera of printer en de juiste software, kunnen beelden worden gemaakt die beter overeenstemmen met hetgeen de fotograaf wil bereiken.

PRINT Image Matching kan worden gebruikt als met deze EPSON-printer afbeeldingen worden afgedrukt van invoerapparaten als digitale camera's die beschikken over PRINT Image Matching. Als er een foto wordt gemaakt met een invoerapparaat met PRINT Image Matching-functie, worden aan de afbeeldingsgegevens allerlei afdrukopdrachten toegevoegd, zodat de foto later op basis van die opdrachten kan worden afgedrukt.

Opmerking:
  • Raadpleeg de gebruikershandleiding van het betreffende invoerapparaat voor meer informatie over het gebruik van apparaten met PRINT Image Matching.
  • Raadpleeg de fabrikant van uw invoerapparaten om te bepalen of de apparatuur geschikt is voor PRINT Image Matching.
  • EPSON PhotoQuicker laat de gebruiker beslissen of PRINT Image Matching al dan niet moet worden gebruikt.
  • Als EPSON PhotoQuicker niet wordt gebruikt en er wordt afgedrukt met algemene retoucheersoftware zonder ondersteuning van PRINT Image Matching, kan PRINT Image Matching niet worden gebruikt.