Functies van de printersoftware / Voor gebruikers van Mac OS 8.1 of hoger (behalve Mac OS X)

Informatie krijgen via de online-Help

Uw printersoftware beschikt over een uitgebreide online-Help met instructies voor het afdrukken, het instellen van opties in de printerdriver en het gebruik van printerhulpprogramma's.

Klik in het menu Archief (File) van uw toepassing op Print of Pagina-instelling (Page Setup) om de online-Help te openen. Klik vervolgens op de pictogramknop Help.