Welkom bij de EPSON-Gebruikershandleiding

Deze Gebruikershandleiding is een online-handleiding voor de EPSON STYLUS C82-printer. Klik op de koppelingen aan de linkerkant van dit scherm om informatie weer te geven over de volgende onderwerpen.

Afdrukken onder Windows

Instructies voor het afdrukken met de printersoftware voor Windows

Afdrukken met de Macintosh

Instructies voor het afdrukken met de printersoftware voor Macintosh

Hoe...?

Eenvoudige stapsgewijze instructies voor een groot aantal algemene taken

Probleemoplossing

Oplossingen voor problemen die kunnen optreden

Productinformatie

Achtergrondinformatie over de printer

Auteursrechten en handelsmerken