Afdrukken annuleren

U kunt het afdrukken annuleren op de hierna beschreven manieren.

Printerknop gebruiken

PX720WD/TX720WD/Artisan 725: Druk op de knop  Stop/Clear.
PX820FWD/TX820FWD/Artisan 835: Druk op de knop  Cancel (Annul.).

Voor Windows

Opmerking:
Een afdruktaak die volledig naar de printer is verzonden, kan niet meer worden geannuleerd. In dit geval moet u de afdruktaak annuleren op de printer zelf.

De voortgangsbalk gebruiken

Op het moment waarop u begint af te drukken, verschijnt het venster met de voortgangsbalk op het scherm van uw computer.
Klik op de knop Stop (Stoppen) om het afdrukken te annuleren.

EPSON Status Monitor 3 gebruiken

Open de EPSON Status Monitor 3.
Klik op de knop Print Queue (Wachtrij). De Windows Spooler (Windows-spooler) wordt weergegeven.
Klik met de rechtermuisknop op de afdruktaak die u wilt annuleren en selecteer Cancel (Annuleren).

Mac OS X

Volg de onderstaande instructies om een afdruktaak te annuleren.
Klik op het pictogram van uw printer in het Dock.
Selecteer in de lijst met documenten het document dat wordt afgedrukt.
Klik op de knop Delete (Verwijderen) om de afdruktaak te annuleren.