De automatische duplex-eenheid configureren

Opmerking:
In de afbeeldingen in dit gedeelte is de PX820FWD/TX820FWD/Artisan 835 gebruikt.

De automatische duplex-eenheid bevestigen

Schakel de printer uit.
Vermijder het klepje aan de achterzijde door het lipje aan de rechterzijde naar links te drukken.
Opmerking:
Mogelijk heeft uw printer geen klepje aan de achterzijde (afhankelijk van plaats van aanschaf).
Steek de connector van de automatische duplex-eenheid langs de lipjes in de printer.
Houd de knoppen aan beide zijden vast en duw de automatische duplex-eenheid op zijn plaats.

De automatische duplex-eenheid verwijderen

Schakel de printer uit.
Opmerking:
Schakel de printer niet uit als u de automatische duplex-eenheid verwijdert om vastgelopen papier te verwijderen.
Verwijder de automatische duplex-eenheid door de knoppen aan beide zijden in te drukken.
Bevestig het klepje dat u hebt verwijderd voor het bevestigen van de automatische duplex-eenheid weer aan de achterzijde.
Opmerking:
Mogelijk heeft uw printer geen klepje aan de achterzijde (afhankelijk van plaats van aanschaf).