De netwerkkaartsleuf configureren (voor Windows)

Als u de geheugenkaartsleuf wilt delen in een netwerk, stelt u File Sharing Setup (Bestandsdeling inst.) in op Enable (Insch.) op het bedieningspaneel van de printer. Stel de modus voor Share (Delen) in op Read/Write (Lezen/schr.) om de geheugenkaart beschrijfbaar te maken. Zie Instellingen voor geheugenkaarttoegang voor meer informatie.
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor alle printers of kan mogelijk niet worden ingeschakeld.

De netwerkkaartsleuf controleren

Controleer de hostnaam voor delen in een netwerk.
Start EpsonNet Config.
Selecteer de printer en klik op Configuration (Configuratie).
Klik op MS Network (MS-netwerk) - Basic (Basis).
Controleer de hostnaam.

De netwerkkaartsleuf aansluiten

Wijs de geheugenkaartsleuf van de printer toe als netwerkstation.
Windows Vista: Klik op de knop Start, All Programs (Alle programma's), Accessories (Bureau-accessoires) en Run (Uitvoeren).
Windows XP/2000: Klik op Start gevolgd door Run (Uitvoeren).
Geef de hostnaam van de printer op in het vak Open (Openen) en klik op OK.
De juiste notatie is \\(hostnaam van de printer)\
Klik in het weergegeven venster met de rechtermuisknop op het pictogram MEMORYCARD (Geheugenkaart) en klik op Map Network Drive (Netwerkverbinding maken).
Opmerking:
MEMORYCARD is de standaardinstelling voor de sharenaam.
Selecteer een stationsaanduiding in de Drive list (Lijst met stations).
Opmerking:
Als u de netwerkverbinding altijd wilt gebruiken als u de computer start, schakelt u het selectievakje Reconnect at logon (Opnieuw verbinding maken bij aanmelden) in.
Klik op Finish (Voltooien).
De netwerkverbinding wordt weergegeven in Computer (of My Computer (Deze computer)).
Opmerking:
Wanneer Enable (Insch.) is geselecteerd voor de bestandsdeling, hebben via USB aangesloten computers geen toegang tot de geheugenkaart.
Wanneer Read Only (Alleen-lezen) is geselecteerd en er worden gegevens verwijderd met de computer, dan lijkt het wel alsof de gegevens verwijderd zijn maar is dit niet werkelijk het geval. (Klik op Refresh (Vernieuwen) en het pictogram wordt opnieuw weergegeven.)