De standaardinstellingen van de netwerkinterface herstellen

Als u de netwerkinstellingen wilt terugzetten op de fabrieksinstellingen, voert u de volgende stappen uit.

Het display gebruiken

Activeer de instellingenmodus.
Selecteer Restore Default Settings (Inst. terughalen).
Selecteer Restore Network Settings (Netwerkinst. herstellen) of Restore All Settings (Alle inst. herstellen).
Selecteer Yes (Ja) om de standaardinstellingen te herstellen.

De knoppen op het bedieningspaneel gebruiken

Controleer of de printer is ingeschakeld.
Houd WiFi tien seconden ingedrukt.
Zowel WiFi als gaan uit.
Opmerking:
Deze functie werkt niet tijdens een eerste installatie.

EpsonNet Config gebruiken

Start EpsonNet Config.
Selecteer de printernaam en klik op Configuration (Configuratie).
Klik op Default Settings (Standaardinstellingen).
Wanneer Transmission is complete (Verzenden voltooid) wordt weergegeven, klikt u op OK.