Gebruik van het bedieningspaneel

Verschillen in gebruik

Deze netwerkhandleiding is de algemene handleiding voor een printer die is uitgerust met netwerkfuncties. In sommige stappen wordt verwezen naar displaymenu's voor printers met aanraakschermen. De uiteindelijke bediening is derhalve afhankelijk van het type printer. Raadpleeg de gedrukte handleiding bij de printer of de printerhandleiding in de online-Gebruikershandleiding voor meer informatie over het bedieningspaneel.

Voorbeelden gebruik bedieningspaneel

Hieronder ziet u voorbeelden van het verschil in gebruik van het bedieningspaneel.

Instructies in de netwerkhandleiding

Activeer de instellingenmodus.
Selecteer Network Settings (Netwerkinst.).
Selecteer General Network Setup (Algemene netwerkinst.).

Aanraakscherm

Druk op Setup (Inst.).
Druk op Network Settings (Netwerkinst.).
Druk op General Network Setup (Algemene netwerkinst.).

Normaal display met knop bedieningspaneel

Selecteer Setup (Inst.) en druk op OK.
Selecteer Network Settings (Netwerkinst.) en druk op OK.
Selecteer General Network Setup (Algemene netwerkinst.) en druk op OK.