De printer aansluiten op het netwerk

Draadloos netwerk

Communiceren via het toegangspunt (Infrastructuurmodus)

In de infrastructuurmodus kunnen zowel draadloze als bekabelde computers communiceren via een toegangspunt (een draadloze router bijvoorbeeld) om gegevens naar de netwerkinterface te verzenden.
Voordat u de printer kunt verbinden met een draadloos netwerk, moet u over de volgende informatie beschikken.
De netwerknaam of SSID.
Het type beveiliging dat in het draadloze netwerk wordt gebruikt: WEP, WPA of WPA2.
De beveiligingssleutel of wachtwoordzin die in de netwerkbeveiligingsinstellingen wordt gebruikt.
Opmerking:
De printer biedt geen ondersteuning voor IPv6.

Draadloos netwerk (Ad-hocmodus)

Als u de printer in een draadloze omgeving zonder toegangspunt wilt gebruiken (draadloze router enzovoort), moet u de ad-hocmodus gebruiken. Zie voor meer informatie Ad-hocmodus.

Ethernet-netwerk (vast)

Voor een vaste netwerkverbinding sluit u de hub/router op de printer aan via de Ethernet-kabel.