Contact opnemen met de klantenservice

Voordat u contact opneemt met Epson

Als uw Epson-product niet goed functioneert en u het probleem niet kunt verhelpen met de informatie in de productdocumentatie, neem dan contact op met de klantenservice. Als uw land hierna niet wordt vermeld, neemt u contact op met de leverancier bij wie u het apparaat hebt aangeschaft.
We kunnen u sneller helpen als u de volgende informatie bij de hand hebt:
Het serienummer van de printer
(Het etiket met het serienummer vindt u meestal aan de achterzijde van de printer.)
Het model van de printer
De versie van de printersoftware
(Voor het versienummer klikt u op de knop About (Over), Version Info (Versie-info) of een vergelijkbare knop in uw toepassing.)
Het merk en het model van uw computer
Naam en versie van het besturingssysteem op uw computer
De toepassingen die u meestal met de printer gebruikt en de versienummers hiervan

Hulp voor gebruikers in Europa

In het pan-Europese garantiebewijs leest u hoe u contact kunt opnemen met de klantenservice van Epson.

Hulp voor gebruikers in Australië

Epson Australia staat voor u klaar als u hulp nodig hebt. Naast de productdocumentatie beschikt u over de volgende informatiebronnen:

Uw leverancier

Vaak kan uw leverancier u helpen bij het opsporen en oplossen van een probleem. Neem bij problemen altijd eerst contact op met uw leverancier. Vaak kan hij een probleem snel verhelpen en u ook verder adviseren.

Internet http://www.epson.com.au

Raadpleeg de website van Epson Australia. Hier vindt u ongetwijfeld wat u zoekt: drivers, Epson-adressen, informatie over nieuwe producten en technische ondersteuning (e-mail).

Epson-helpdesk

In laatste instantie kunt u voor advies altijd terecht bij de Epson-helpdesk. Onze medewerkers kunnen u helpen bij de installatie, de configuratie en het gebruik van uw Epson-product. Ook kunt u hier documentatie over nieuwe Epson-producten of het adres van de dichtstbijzijnde leverancier of servicevestiging aanvragen. Op tal van vragen vindt u hier het antwoord.
Helpdesknummers:
Telefoon:
1300 361 054
Fax:
(02) 8899 3789
Zorg ervoor dat u alle relevante informatie bij de hand hebt wanneer u belt. Hoe meer informatie, des te sneller we u kunnen helpen: het type Epson-product, het type computer, het besturingssysteem, de programma's die u gebruikt en verder alle informatie die u belangrijk lijkt.

Hulp voor gebruikers in Singapore

Epson Singapore biedt de volgende informatiebronnen, ondersteuning en diensten:

Internet (http://www.epson.com.sg)

Informatie over productspecificaties, drivers om te downloaden, veelgestelde vragen, verkoopvragen en technische ondersteuning via e-mail.

Epson-helpdesk (telefoon: (65) 6586 3111)

Ons helpdeskteam kan u telefonisch helpen met betrekking tot:
Verkoopvragen en productinformatie
Vragen met betrekking tot het gebruik van producten of problemen
Vragen met betrekking tot reparaties en garantie

Hulp voor gebruikers in Thailand

Epson biedt hier de volgende informatiebronnen, ondersteuning en diensten:

Internet (http://www.epson.co.th)

Informatie over productspecificaties, drivers om te downloaden, veelgestelde vragen en ondersteuning via e-mail.

Epson-helpdesk (telefoon: (66) 2685-9899)

Ons helpdeskteam kan u telefonisch helpen met betrekking tot:
Verkoopvragen en productinformatie
Vragen met betrekking tot het gebruik van producten of problemen
Vragen met betrekking tot reparaties en garantie

Hulp voor gebruikers in Vietnam

Epson biedt hier de volgende informatiebronnen, ondersteuning en diensten:
Epson-helpdesk (telefoon):
84-8-823-9239
Servicecentrum:
80 Truong Dinh Street, District 1, Hochiminh City Vietnam

Hulp voor gebruikers in Indonesië

Epson biedt hier de volgende informatiebronnen, ondersteuning en diensten:

Internet (http://www.epson.co.id)

Informatie over productspecificaties, drivers om te downloaden
Veelgestelde vragen, verkoopvragen, vragen via e-mail

Epson-helpdesk

Verkoopvragen en productinformatie
Technische ondersteuning
Telefoon
(62) 21-572 4350
Fax
(62) 21-572 4357

Epson-servicecentrum

Jakarta
Mangga Dua Mall 3rd floor No 3A/B
Jl. Arteri Mangga Dua,
Jakarta
Telefoon/fax: (62) 21-62301104
Bandung
Lippo Center 8th floor
Jl. Gatot Subroto No.2
Bandung
Telefoon/fax: (62) 22-7303766
Surabaya
Hitech Mall lt IIB No. 12
Jl. Kusuma Bangsa 116 – 118
Surabaya
Telefoon: (62) 31-5355035
Fax: (62)31-5477837
Yogyakarta
Hotel Natour Garuda
Jl. Malioboro No. 60
Yogyakarta
Telefoon: (62) 274-565478
Medan
Wisma HSBC 4th floor
Jl. Diponegoro No. 11
Medan
Telefoon/fax: (62) 61-4516173
Makassar
MTC Karebosi Lt. Ill Kav. P7-8
JI. Ahmad Yani No.49
Makassar
Telefoon: (62)411-350147/411-350148

Hulp voor gebruikers in Hong Kong

Voor technische ondersteuning en andere diensten kunnen gebruikers contact opnemen met Epson Hong Kong Limited.

Internet

Epson Hong Kong heeft een eigen webpagina in het Chinees en Engels om gebruikers de volgende informatie aan te bieden:
Productinformatie
Antwoorden op veelgestelde vragen
Nieuwste versies van drivers voor Epson-producten
Gebruikers kunnen deze internetpagina bezoeken op:

Epson-helpdesk

U kunt ook contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers via het volgende telefoon- en faxnummer:
Telefoon:
(852) 2827-8911
Fax:
(852) 2827-4383

Hulp voor gebruikers in Maleisië

Epson biedt hier de volgende informatiebronnen, ondersteuning en diensten:

Internet (http://www.epson.com.my)

Informatie over productspecificaties, drivers om te downloaden
Veelgestelde vragen, verkoopvragen, vragen via e-mail

Epson Trading (M) Sdn. Bhd.

Hoofdkantoor.
Telefoon:
603-56288288
Fax:
603-56288388/399

Epson-helpdesk

Verkoopvragen en productinformatie (Infoline)
Telefoon:
603-56288222
Vragen met betrekking tot reparaties en garantie, het gebruik van producten en technische ondersteuning (Techline)
Telefoon:
603-56288333

Hulp voor gebruikers in India

Epson biedt hier de volgende informatiebronnen, ondersteuning en diensten:

Internet (http://www.epson.co.in)

Informatie over productspecificaties, drivers om te downloaden, antwoorden op vragen met betrekking tot het gebruik van producten.

Epson India - hoofdkantoor - Bangalore

Telefoon:
080-30515000
Fax:
30515005

Epson India - regionale kantoren:

Locatie
Telefoonnummer
Faxnummer
Mumbai
022-28261515 /16/17
022-28257287
Delhi
011-30615000
011-30615005
Chennai
044-30277500
044-30277575
Kolkata
033-22831589 / 90
033-22831591
Hyderabad
040-66331738/ 39
040-66328633
Cochin
0484-2357950
0484-2357950
Coimbatore
0422-2380002
Niet van toepassing
Pune
020-30286000 /30286001/30286002
020-30286000
Ahmedabad
079-26407176 / 77
079-26407347

Helpdesk

Voor service, productinformatie of om cartridges te bestellen - 18004250011 (9:00 - 21:00 uur) - dit is een gratis nummer.
Voor service (CDMA & mobiele gebruikers) - 3900 1600 (9:00 - 18:00 uur) Lokaal netnummer invoegen

Hulp voor gebruikers in de Filippijnen

Voor technische ondersteuning en andere diensten kunnen gebruikers contact opnemen met Epson Philippines Corporation onderneming via het onderstaande telefoon- en faxnummer en e-mailadres.
Hoofdnummer:
(63-2) 706 2609
Fax:
(63-2) 706 2665
Helpdesk:
(63-2) 706 2625
E-mail:
epchelpdesk@epc.epson.com.ph
Informatie over productspecificaties, drivers om te downloaden, veelgestelde vragen en ondersteuning via e-mail.
Gratis nummer 1800-1069-EPSON (37766)
Ons helpdeskteam kan u telefonisch helpen met betrekking tot:
Verkoopvragen en productinformatie
Vragen met betrekking tot het gebruik van producten of problemen
Vragen met betrekking tot reparaties en garantie