Printeronderdelen

Opmerking:
In de afbeeldingen in dit gedeelte is de PX800FW/TX800FW-serie gebruikt.
a.
Deksel van de ADF*
b.
Automatische documenttoevoer (ADF)*
c.
Zijgeleider*
d.
Papiersteun van de ADF (plaats hierop uw originelen voor het kopiëren)*
e.
Uitvoerlade van de ADF (uw originelen worden na het kopiëren in deze lade uitgeworpen)*
* Deze onderdelen zijn alleen beschikbaar voor de PX800FW/TX800FW-serie.
a.
Deksel
b.
Bedieningspaneel
c.
Voorklep
d.
Papiercassette (zie onderstaande illustratie voor details.)
e.
Knop  CD Tray (druk op deze knop om de cd/dvd-lade te openen.)
f.
Knop Unlock (druk op deze knop om het bedieningspaneel in de opslagpositie te brengen).*
* Voor de PX700W/TX700W-serie bevindt deze knop zich aan de rechterzijde van het bedieningspaneel.
a.
Uitvoerlade
b.
Verlengstuk uitvoerlade
c.
Stop
d.
Fotolade (bovenste lade)
e.
Zijgeleiders van de fotolade
f.
Hoofdlade (onderste lade)
g.
Zijgeleiders van de hoofdlade
a.
Glasplaat
b.
Externe USB-poort
c.
Sleuven voor geheugenkaarten
d.
Geheugenkaartlampje (in het doorzichtige gedeelte.)
a.
Scannereenheid
b.
Printkop
c.
Cartridgehouder
a.
LINE-poort*
b.
USB-poort
c.
LAN-poort
d.
EXT.-poort*
e.
Achterklep
f.
Netaansluiting
* Deze onderdelen zijn alleen beschikbaar voor de PX800FW/TX800FW-serie.