De printer vervoeren

Als u de printer over enige afstand wilt vervoeren, moet u het apparaat zorgvuldig verpakken in de oorspronkelijke doos (of een vergelijkbare doos waar het apparaat precies in past).
Let op:
Zorg er bij opslag of transport van de printer voor dat deze niet gekanteld, verticaal of ondersteboven wordt gehouden. Anders kan er inkt uit de cartridges lekken.
Laat de cartridges zitten. Als u de cartridges verwijdert voor transport, kunt u de printer beschadigen.
Draag de printer niet bij het bedieningspaneel, hierdoor kunt u de printer beschadigen.
Controleer of de cd/dvd-lade leeg is voordat u dit product vervoert.
Als u dit in product in een doos verpakt, zorg er dan voor dat het bedieningspaneel zich aan de bovenkant bevindt.
Opmerking:
In de afbeeldingen in dit gedeelte is de PX800FW/TX800FW-serie gebruikt.
Controleer of de printer is uitgeschakeld en sluit de uitvoerlade.
Houd de Unlock-knop ingedrukt en breng het bedieningspaneel in de opslagpositie.
Bij gebruik van de PX700W/TX700W-serie:
Bij gebruik van de PX800FW/TX800FW-serie:
Verwijder al het papier uit de papiercassette, plaats de cassette terug in de printer en sluit de voorklep.
Open de scannereenheid en controleer of de printkop in de uitgangspositie (rechts) staat.
Opmerking:
Als de printerkop niet in de uitgangspositie (rechts) staat, zet u de printer aan en wacht u totdat de printkop uiterst rechts is geparkeerd. Vervolgens zet u de printer aan.
Pak het beschermmateriaal waarin u het apparaat hebt ontvangen.
Bij gebruik van de PX700W/TX700W-serie:
Bij gebruik van de PX800FW/TX800FW-serie:
Installeer het beschermmateriaal in de juiste positie.
Bij gebruik van de PX700W/TX700W-serie:
Bij gebruik van de PX800FW/TX800FW-serie:
Bevestig het beschermmateriaal met tape.
Sluit de scannereenheid.
Trek de stekker uit het stopcontact en trek vervolgens de USB-kabel uit de computer. Koppel alle kabels los van de printer.
Plaats de printer in de oorspronkelijke doos. Gebruik het beschermmateriaal waarin u het apparaat hebt ontvangen.
Houd het apparaat recht tijdens het vervoer. Als de afdrukkwaliteit minder goed is geworden, start u de reinigingsprocedure of lijnt u de printkop uit. Zie de Afdrukhandleiding voor meer informatie.
Opmerking:
Vergeet niet het beschermmateriaal te verwijderen voordat u het product weer in gebruik neemt.