Programma's toewijzen aan een scannerknop

Voor Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW, Photo PX700W/Photo TX700W en Photo PX800FW/Photo TX800FW
Met elke scannerknop opent u een vooraf ingesteld programma. In de volgende tabel staat welke programma's dit standaard zijn en wat deze programma's doen.
Knop
Actie
Scan to PC
Epson Scan wordt gestart.
Scan to E-mail
Epson Scan wordt gestart. Na het scannen verschijnt het venster Send File Via E-mail.
Scan to PDF
Het venster Scan to PDF (Scannen naar PDF) verschijnt.

Een programma van Epson Event Manager toewijzen aan een scannerknop

Voor Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW, Photo PX700W/Photo TX700W en Photo PX800FW/Photo TX800FW
Het scannen gaat nog gemakkelijker als u met een scannerknop een programma uit Epson Event Manager kunt openen.
Start Epson Event Manager op een van de volgende manieren:
Windows: Klik op Start > Programs (Programma’s) of All Programs (Alle programma’s) > Epson Software > Event Manager.
Mac OS X: Selecteer Applications (Programma’s) > Epson Software en dubbelklik op het pictogram Launch Event Manager.
Het tabblad Button Settings van Epson Event Manager verschijnt.
Klik op de pijl in de lijst naast de naam van de knop en selecteer de handeling die u aan de knop wilt toewijzen.
Klik op Close (Sluiten) om het venster Epson Event Manager te sluiten.
Wanneer u vervolgens op een toegewezen knop drukt, wordt de bijbehorende handeling uitgevoerd.
Opmerking:
Ga op een van de volgende manieren te werk als u hulp nodig hebt bij het werken met Epson Event Manager.
Windows: Klik op het pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
Mac OS X: Klik op Help en vervolgens op Epson Event Manager Help.

Een programma toewijzen in Windows Vista

Voor Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW, Photo PX700W/Photo TX700W en Photo PX800FW/Photo TX800FW
Klik op de startknop en selecteer Control Panel (Configuratiescherm).
Klik op Hardware and Sound (Hardware en geluiden) en vervolgens op Scanners and Cameras (Scanners and camera’s).
Klik op het pictogram van uw scanner en selecteer Properties (Eigenschappen).
Klik op Continue (Doorgaan) in het venster User Account Control (Gebruikersaccountbeheer).
Klik op het tabblad Events (Gebeurtenissen).
Selecteer Start Button (Startknop) in de lijst Select an event (Selecteer een gebeurtenis).
Kies in de lijst Start this program (Uitvoeren) het programma dat u wilt toewijzen. De lijst bevat alleen programma's die hiervoor geschikt zijn.
Opmerking:
Als u na het indrukken van de knop Scan to PC wilt kunnen kiezen uit een aantal programma’s, schakelt u het keuzerondje Prompt for which program to run (Vragen welke toepassing moet worden uitgevoerd) in. Als geen enkel programma moet worden geopend na een druk op de knop, selecteert u het keuzerondje Take no action (Niets doen).
Klik op OK.

Een programma toewijzen in Windows XP

Voor Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW, Photo PX700W/Photo TX700W en Photo PX800FW/Photo TX800FW
Klik op Start > Control Panel (Configuratiescherm) > Printers and Other Hardware (Printers en andere hardware) > Scanners and Cameras (Scanners and camera’s).
Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw scanner en selecteer Properties (Eigenschappen).
Klik op het tabblad Events (Gebeurtenissen).
Selecteer Start Button (Startknop) in de lijst Select an event (Selecteer een gebeurtenis).
Kies in de lijst Start this program (Uitvoeren) het programma dat u wilt toewijzen. De lijst bevat alleen programma's die hiervoor geschikt zijn.
Opmerking:
Als u na het indrukken van de knop Scan to PC wilt kunnen kiezen uit een aantal programma’s, schakelt u het keuzerondje Prompt for which program to run (Vragen welke toepassing moet worden uitgevoerd) in. Als geen enkel programma moet worden geopend na een druk op de knop, selecteert u het keuzerondje Take no action (Niets doen).
Klik op Apply (Toepassen) gevolgd door OK.

Een programma toewijzen in Windows 2000

Voor Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW, Photo PX700W/Photo TX700W en Photo PX800FW/Photo TX800FW
Klik op Start > Settings (Instellingen) > Control Panel (Configuratiescherm).
Dubbelklik op het pictogram Scanners and Cameras (Scanners en camera's).
Selecteer het pictogram van uw scanner en klik op Properties (Eigenschappen).
Klik op het tabblad Events (Gebeurtenissen).
Selecteer Start Button (Startknop) in de lijst Scanner events (Scannergebeurtenissen).
Schakel in de lijst Send to this application (Naar deze toepassing doorsturen) het selectievakje in voor het programma dat u wilt toewijzen. De lijst bevat alleen programma's die hiervoor geschikt zijn.
Opmerking:
Als u na het indrukken van de knop Scan to PC wilt kunnen kiezen uit een aantal programma’s, selecteert u meerdere programma’s in de lijst. Als er geen enkel programma moet worden geopend na een druk op de knop, schakelt u het selectievakje Disable device events (Apparaatgebeurtenissen uitschakelen) in.
Klik op Apply (Toepassen) gevolgd door OK.
Opmerking:
U moet de computer opnieuw starten voordat u de toegewezen knoppen voor Scan to PC kunt gebruiken.