Een cd of dvd laden

Volg de onderstaande stappen om een cd of dvd in de ingebouwde cd/dvd-lade van de printer te plaatsen.
Let op:
Lees eerst het volgende gedeelte voordat u een cd of dvd plaatst.
Zie Richtlijnen voor het afdrukken op cd's en dvd's
Opmerking:
In de afbeeldingen in dit gedeelte is de PX800FW/TX800FW-serie gebruikt.
Voordat u op een cd of dvd afdrukt, dient u de rol in de printer schoon te maken door een aantal kopieën te maken zonder dat u een document op de glasplaat plaatst.
Klik voor meer informatie op het tabblad Bijlage in de rechterbovenhoek van het venster van de Gebruikershandleiding en klik vervolgens op Maintenance (Hulpprogramma's), De printer reinigen.
Controleer of de printer is ingeschakeld.
Sluit de uitvoerlade als deze is uitgeschoven.
Til het bedieningspaneel zo ver mogelijk op.
Druk op de knop CD Tray op het bedieningspaneel om de cd/dvd-lade te openen.
Let op
Trek niet aan de cd/dvd-lade. De lade kan niet verder open geschoven worden.
Plaats de cd of dvd met de afdrukzijde naar boven en lijn deze uit met de witte cirkel en het middelpunt op de cd/dvd-lade. Duw zachtjes op de rand van het gat in de cd/dvd zodat deze op zijn plaats klikt.
Opmerking:
De cd/dvd-lade gaat na verloop van tijd automatisch dicht. Druk op de knop CD Tray om de lade opnieuw te openen.
Druk op de knop CD Tray om de cd/dvd-lade te sluiten.
Raadpleeg de volgende instructies voor meer informatie over het bewerken en afdrukken van labelbestanden.
Wanneer het afdrukken is voltooid, wordt de cd/dvd-lade geopend. Verwijder de cd of dvd voorzichtig uit de cd/dvd-lade.
Let op
Zorg er bij het verwijderen van een cd of dvd voor dat u geen krassen op het oppervlak maakt.
Opmerking:
Druk op de knop CD Tray om de cd/dvd-lade te sluiten als u klaar bent met afdrukken.