Enveloppen laden

Volg de onderstaande instructies om enveloppen in het apparaat te laden:
Opmerking:
In de afbeeldingen in dit gedeelte is de PX800FW/TX800FW-serie gebruikt.
Open de voorklep.
Opmerking:
Sluit de uitvoerlade als deze is uitgeschoven.
Trek de papiercassette naar buiten.
Verwijder eventueel papier uit de fotolade (bovenste lade). Schuif de fotolade naar voren en til de lade op.
Knijp de zijgeleiders in en schuif deze naar de zijkanten van de hoofdlade (onderste lade).
Plaats enveloppen verticaal met de klep omhoog en aan de linkerzijde.
Schuif de zijgeleiders tegen de zijkanten van de enveloppen.
Sluit de fotolade.
Schuif de fotolade heen en weer om te controleren of de enveloppen niet omkrullen bij de helling aan het einde van de cassette.
Houd de cassette recht als u deze weer in de printer plaatst.
Schuif de uitvoerlade uit en klap deze open.
Opmerking:
De dikte van enveloppen en de mate waarin ze kunnen worden gevouwen varieert sterk. Als de stapel enveloppen in totaal meer dan 10 mm dik is, moet u de enveloppen goed platdrukken voordat u ze in het apparaat legt. Als de afdrukkwaliteit te wensen overlaat wanneer er een stapel enveloppen in het apparaat ligt, leg dan maar één envelop tegelijk in het apparaat.
U kunt maximaal 10 enveloppen tegelijkertijd in de hoofdlade plaatsen.
Gebruik geen gekrulde of gevouwen enveloppen.
Druk de klep van de enveloppen eerst goed plat.
Druk de zijde die als eerste in het apparaat gaat goed plat.
Gebruik geen enveloppen die te dun zijn. Dunne enveloppen kunnen gaan krullen tijdens het afdrukken.
Maak een rechte stapel van de enveloppen voordat u ze in de lade plaatst.
Zie de volgende afdrukinstructies voor meer informatie.