Een cartridge vervangen

U kunt een cartridge vervangen met behulp van de knoppen op de printer of met uw computer. Instructies voor het vervangen van cartridges krijgt u hierna.
Opmerking:
Open de verpakking van de cartridge pas op het moment waarop u de cartridge wilt installeren. De cartridge is vacuümverpakt om de betrouwbaarheid te waarborgen.
Schakel de printer niet uit tijdens het vervangen van een inktcartridge.

Printerknoppen gebruiken

Zie het boekje voor meer informatie over het gebruik van de knoppen op de printer.

Computer gebruiken

U kunt de cartridgestatus vanaf uw computer controleren en de instructies op het scherm raadplegen voor het vervangen een lege of bijna lege cartridge.
Klik wanneer u een cartridge moet vervangen op How to (Hoe) in het venster van EPSON Status Monitor. Volg de instructies op het scherm om de cartridge te vervangen.
Raadpleeg het hierna genoemde gedeelte voor meer informatie over het gebruik van uw computer voor het vervangen van cartridges.
Zie EPSON Status Monitor 3 gebruiken (Windows)
Zie EPSON StatusMonitor gebruiken (Mac OS X)