Zwarte inkt besparen wanneer de cartridge bijna leeg is (alleen Windows)

Het onderstaande venster wordt weergegeven wanneer de zwarte inkt op raakt en er meer kleureninkt dan zwarte inkt aanwezig is. Het wordt alleen weergegeven wanneer plain papers (Gewoon papier) wordt geselecteerd als papiersoort, en Text (Tekst) wordt geselecteerd als Quality Option (Kwaliteitoptie).
In het venster kunt u aangeven of u wilt doorgaan met het normaal verbruiken van zwarte inkt of dat u zwarte inkt wilt besparen door kleureninkt te mengen tot zwarte inkt.
Klik op de knop Yes (Ja) om een mengsel van kleureninkt te gebruiken om zwarte inkt te maken. Hetzelfde venster wordt weergegeven wanneer u de volgende keer een soortgelijke afdruktaak uitvoert.
Klik op de knop No (Neen) om de resterende zwarte inkt te gebruiken voor het uitvoeren van de huidige afdruktaak. Hetzelfde venster wordt weergegeven wanneer u de volgende keer een soortgelijke afdruktaak uitvoert. U hebt dan weer de mogelijkheid om op dezelfde manier zwarte inkt te besparen.
Klik op Disable this feature (Deze functie uitschakelen) om de resterende zwarte inkt te gebruiken.