Cd- en dvd-labels maken en afdrukken

Met Epson Print CD kunt u op uw computer cd/dvd-labels maken met tekst en afbeeldingen en vervolgens rechtstreeks afdrukken op cd's en dvd's van 8 en 12 cm.

Epson Print CD starten

Dubbelklik op het pictogram Print CD op het bureaublad.
Voor Windows Vista:
Klik op de startknop, wijs naar All Programs (Alle programma's), klik op Epson Software en vervolgens op Print CD.

Voor Windows XP en 2000:
Klik op Start, wijs naar All Programs (Alle programma's) (Windows XP) of Programs (Programma's) (Windows 2000) gevolgd door Epson Software en klik vervolgens op Print CD.
Raadpleeg de volgende instructies voor meer informatie over het bewerken en afdrukken van labelbestanden.