Webpagina's passend op het papierformaat afdrukken

Met EPSON Web-To-Page kunt u op eenvoudige wijze webpagina's afdrukken op het specifieke papierformaat dat u gebruikt. Voor het afdrukken bekijkt u eerst een afdrukvoorbeeld.
Opmerking:
Deze software is niet beschikbaar voor Windows Vista, XP x64 en Mac OS X.
Opmerking voor gebruikers van Windows Internet Explorer 7:
Het passend afdrukken van webpagina's op uw papierformaat is een standaardfunctie in Windows Internet Explorer 7.

EPSON Web-To-Page openen

Als u EPSON Web-To-Page hebt geïnstalleerd, wordt in het venster van Microsoft Internet Explorer een nieuwe Toolbar (werkbalk) weergegeven. Als deze balk niet wordt weergegeven, selecteert u in Internet Explorer de opdracht Toolbars (Werkbalken) in het menu View (Beeld), gevolgd door EPSON Web-To-Page.